1. Hessenhuis
  Adres: Falconrui 59
  2000 Antwerpen

  Hessenhuis is jouw plek om helemaal jezelf te zijn! Wij staan voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid, respect, tolerantie en acceptatie. Wij nodigen u graag uit. Om te komen dansen, wat te drinken of wat te eten. Zonder oordeel, vooringenomenheid of vooroordeel. Uw speeltuin voor totale vrijheid. Of je nu alleen bent of samen met een paar vrienden aan het taggen bent. We zijn altijd blij je te zien!
  https://www.hessenhuis.be
  hersenhuis antwerpen homo
 1. Club Random
  Geulincxstraat 28
  2060 Antwerp

  ClubRandom is jouw plek om helemaal jezelf te zijn! Wij staan voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid, respect, tolerantie en acceptatie. Kom naar deze afterparty!! Waar veel mag in hun darkroom. Om te komen dansen, wat te drinken of wat te eten. Zonder oordeel, vooringenomenheid of vooroordeel. Uw speeltuin voor totale vrijheid. Of je nu alleen bent of samen met een paar vrienden aan het taggen bent. We zijn altijd blij je te zien!

  https://www.clubrandom.be/
  club random Antwerpen homo

 1. Red & Blue
  Lange Schipperskapelstraat 11-13
  2000 Antwerpen

  Red&Blue Cargo Club is een vaste waarde voor zowel straight als gay in het uitgaansleven te Antwerpen en zelfs geheel België. Onze discotheek te Antwerpen beschikt niet alleen over betaalbare drankprijzen, maar daarnaast hebben wij ook een indrukwekkende light- en lasershow. Onze LEDwall brengt een unieke sfeer in het industriële decor van onze zaal. Daarnaast zorgt een vernieuwd soundsystem voor de muziek, waardoor de party in een van de beste nachtclubs te Antwerpen en België doorgaat aan de beste geluidskwaliteit.

  https://www.cargoclub.be
  red blue Antwerpen homo

 1. Herenhuis – Gay Sauna
  De Lescluzestraat 63
  2600 BERCHEM (Antwerpen)

  Gay Sauna ‘t Herenhuis beschikt over alle moderne faciliteiten om je heerlijk tot rust te laten komen. Zo kan jij genieten van wat welverdiende me-time! Naast een compleet uitgeruste Finse sauna, kan je terecht in een verfrissend longzwembad, een deugddoende jacuzzi of ons ruime stoombad. Kortom, Gay Sauna ’t Herenhuis heeft alles in huis om jou compleet zen te laten worden en uitgebreid te relaxen en te genieten. 

  https://www.gaysaunaherenhuis.be
  herenhuis antwerpen gay sauna

 1. The Boots – Fetish club
  22 Van Aerdtstraat
  2060 Antwerp

  The Boots is drie keer per week geopend namelijk vrijdag, zaterdag en zondag. Bij speciale gelegenheden zoals feestdagen of tijdens evenementen en/of feesten kunnen wij ook op andere dagen of eerder open zijn. Check de agenda. Als er voor een bepaalde datum geen evenement is, is de club gesloten. Check elke dag voordat je langskomt onze homepage, het is altijd mogelijk dat het programma/reglement gewijzigd wordt. RESPECTEER de dresscode en de huisregels.

  https://www.the-boots.com
  gay boots Antwerpen fetisj

 1. Den draak
  Draakplaats 1
  2018 Antwerpen

  Het holebi café gekoppeld aan het Roze huis in Antwerpen.

  http://www.dendraak.be
  den draak holebi Antwerpen

 1. Café Twilight
  Nieuwstad 4 (theaterplein)
  2000 Antwerpen

  Gelegen op het theaterplein met zijn groot terras en gezondere vriendelijke personeel. Kom langs voor de gezelligheid en leuke feestjes.

  https://www.facebook.com/twilightantwerpen
  twilight gay holebi Antwerpen

 1. Duplex Bar
  hendrik concienceplein 7
  2000 Antwerpen

  Iedereen verdient een veilige plek om een ​​drankje te delen
  we promoten gelijkheid, inclusie en intersectorale inzichten in identiteit
  we koesteren trots, verbondenheid en gemeenschap
  we zijn toegewijd aan het genereren van wederzijds respect

  https://duplexbar.be
  duplex bar gay holebi Antwerpen