Uiteraard bestaat Bullchat al meerdere jaren en wij nog maar enkele maanden, dat geven we zeker toe! Maar wij hebben een hart voor onze holebi/Queer community en het hart voor lekker te daten!
Als iemand die graag eens een gay sauna bezoekt en al meerdere darkrooms heeft bezocht, kan ik je vertellen dat de ervaring belangrijk is. Wat is de meerwaarde?

Om te beginnen is er onze Groepchat, deze verbindt onmiddellijk al onze leden met elkaar, zo kan je connecties maken die je omzetten in dates of zelfs vriendschappen. Chat je liever niet mee? No problemo! Je kan alles lekker meelezen en de foto’s bekijken die onze leden daar posten.

We vragen ook je locatie, deze kan je zelf kiezen of via je browser meedelen. Eens je die connectie hebt gemaakt kan je in het profiel even kijken waar die leuke kerel nu eigenlijk zit.

Muziek!! Rechtsonderaan het scherm kan je live naar TOMORROWLAND luisteren, zo kan je de ervaring vergroten en meer genieten in onze gay chat.

Daarnaast kan je ook privé berichten versturen en foto’s delen.

Met dit alles willen we een meerwaarde zijn in de Nederlandse gay chat milieu, heb je vragen of opmerkingen? laat ze maar los!!

Geniet alleszins en hopelijk tot snel.