Ik heb gelogen, momenteel ben ik al twee keer naar de “Boys club” in Bekkevoort gegaan. Hoe mijn bezoek(en) is verlopen?

Het pand is eigenlijk een oude villa, gelegen op een drukke baan waar er al een paar (hetero) parenclubs/ massagesalons en kamerverhuur zijn. Deze club past dus goed in het plaatje van de straat. Het is een club waar je zoals in de jaren 80/90 moet aanbellen.

Eens binnen kom je in een gangetje waar je links de lockers kan vinden en twee stappen verder de inkom.

Ik moet wel zeggen dat de beide keren dat ik deze club bezocht, het “naked day” was. Een super concept btw. Iedereen is naakt, ook de 18 jarige magere barman met een super leuke penis. (Ik heb enkel mogen kijken :p) Drie keer per maand is het verplicht naakt te gaan, kijk dus zeker op de website wanneer dit is. Verder op de begane vloer kan je de bar vinden met een kleine dansvloer… de jaren 90 vibe is zeker hier nog te vinden met goed wat luide muziek en juist belichting. Aan de achterkant van het gebouw kan je naar buiten, er is eigenlijk wel een groot terras. Dit terras is superleuk in de zomer, in de winter heb je hier weinig aan. Ook buiten is er een jacuzzi …. ik heb de jacuzzi gezien, en ik kan zeggen … beter niet aanraken haha. Men kan ook op het gelijkvloers verschillende zetels waar je kan chillen en neuken. ( Ik rook niet, maar er is ook een rokersruimte.)

Met de strap naar boven. Op de eerste verdieping kan je de darkroom vinden. Vrij basic, maar er is een sling en een medische stoel waar je uw benen omhoog kan leggen en je laten neuken door de passerende mannen. Heb ik gedaan, was best leuk 😉

Over het algemeen, kan je alle leeftijden vinden, maar zoals altijd in dergelijke zaken zijn er iets meer ouderen.

Algemeen was dit een leuk bezoek en ik kan deze club zeker aanraden.

Kijk zeker maar eens op site:

https://www.boys-club.eu