Een man in bed krijgen …. geen probleem, maar een man op een date krijgen? Nou, dat is een serieus probleem! Ben al eeuwen al niet meer op een date geweest waar ik hem ontmoet op een restaurant of café …. we gezellig kletsen en dan wat gaan wandelen of iets actief gaan doen.

Het is niet omwille van de pandemie, ik had dit probleem al langer. Maar nu we het gewone leven al terug gewoon zijn, zie ik geen verbetering in de situatie.

Ik geef mezelf 50% de schuld. Ik kom op de verkeerde events en ik zit op de verkeerde apps. Ook is mijn instelling niet de beste als het gaat om daten. Het is gewoon….. de laatste tijd heb ik de indruk dat de homo-wereld, te extreem is geworden. Een feestje thuis of een chill (sex) feestje is eigenlijk een verdoken event om drugs te doen. Ik krijg wel elk weekend op de gekste uren een uitnodiging van een kerel op Grindr voor een Chill feestje. Dat is een sex feestje. Althans, dat dacht ik ….. het is een excuus om een heel weekend drugs te doen met vrienden en vreemden en dat lekker naakt. En als je dat een erectie hebt, dan kan je neuken…. maar omdat zo’n feestje dagen kan duren, zijn er laaaaange periodes waar er niets gebeurd…. behalve de drugs. De rest van de week voel je, je belabberd. Je hebt toffe gesprekken gehad met mensen die je niet kent en sex gehad met mensen die je nuchter nooit zou doen. Het geeft je niet echt een goed gevoel.

Dan zijn er de sauna’s …. een goeie gay sauna is nu een wellness dag geworden en hier ben ik wel blij mee…. je kan er iets eten, iets drinken en de seks is er beter en in hogere volumes dan zo’n drugs sexfeestje. Toch ga je ook hier alleen naar huis en de kans dat je iemand super leuk ontmoet en dan verder begint de daten is natuurlijk klein.

Over Grindr gesproken of elke andere gay dating app….. die zitten vol met mannen in een relatie of niet klaar voor een relatie of kinderen…. die proberen te experimenteren …. allemaal leuk maar een date… nee, zelden. En toch is het één van de beste kansen om iemand te ontmoeten. Andere dating apps, zoals Tinder en Facebook Dating, ja… dat gaat goed…. enorm veel matches!! Maar geen gesprekken …. of zeer korte…. ook hier heb ik nog nooit een date op versierd.

Dan maar terug naar de gay bars in België of Nederland, degene die nog op zijn tenminste. Ze sluiten om de haverklap of ze trekken geen volk meer. Is er hier een revolutie nodig? lol Pff waar dan? Zelf heeft deze site ook een chat functie….. hier komt de link trouwens –> GAYCHATROOM de functie om iets te sturen in de grote chat is zeer bewust gedaan! Connectie is alles dus ook hier, en daarom probeer ik op verschillende manieren een connectie te maken en interesse te tonen in de wereld, vooral de gay wereld.

En toch blijft de vraag…. Hoe in godsnaam vindt je een lief??